onsdag 10 mars 2010

red week

Huhhu, har just zumbat mej igenom ett svettigt pass på fitness! Zumba är nog den roligaste träningsform jag hitills har prövat på, det känns riktigt skönt och fräscht nu efter en kall dusch. Och så är det jobbiga veckan, röda veckan, lingonveckan, call it what you want. Alltså hur kan kroppen må så dåligt under denna vecka, magen och ryggen värker som tusan, och man känner sig uppsväld som en ballong och inte ens ett zumba pass hjälper för svullnaden och värken. Är det ingen annan som känner sig så himla uppsväld och äcklig under just röda veckan?
Den veckan som kvinnor skall leva med i 60 år och som männen slipper undan med ett halv år i militären. Det är nästan så man kunde överväga ett byte!

Har varit aktiv idag och bakat egna semlor. Tycker mycket bättre om att laga och äta hembakat. Man vet exakt vad de innehåller och får variera innehållet enligt smak och tycke. Dessutom finns det inga onyttiga tillsatser eller färgämnen, ingenting! Så jag tror ja ska slänga upp receptet på semlorna så får de som känner sig aktiva och motiverade sätta igång bakmaskinen och baka semlor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar